Ανακοίνωση αναφορικά με το μπλόκο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών εξέδωσε η διοίκηση της επιχείρησης,

διαβεβαιώνοντας ότι η έκδοση των λογαριασμών με το ειδικό τέλος ακινήτων θα γίνει κανονικά μέσω εναλλακτικών τρόπων εκτύπωσης και αποστολής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ΔΕΗ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, εξασφαλίζοντας, με ιδιαίτερο κόστος για την επιχείρηση, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής που θα ενεργοποιηθούν εντός της ημέρας.

Τέλος, η Διοίκηση καλεί τη ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της και επισημαίνει ότι – κατόπιν και της σχετικής τοποθέτησης του εποπτεύοντος υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γ. Παπακωνσταντίνου – έδωσε εντολή προς τη νομική υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη.

«Ήρθαμε για να μείνουμε γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας», δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος και προέβλεψε ότι πάνω από 700.000 νοικοκυριά θα βυθιστούν στο σκοτάδι εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να κόψει το ρεύμα σε όσους δεν πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων.

Πηγή: skai.gr