Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται η Εθνική Ελλάδος απέναντι στη Γεωργία για να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2012 (20:00, MEGA). Ωστόσο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς έχουν τονίσει πως θα παλέψουν για τη νίκη στην Τιφλίδα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε για πρώτη φορά στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την ενδεκάδα του αγώνα.

Αυτή θα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Βύντρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Χαριστέα, Σαλπιγγίδη και Γκέκα.

Την αποστολή συμπληρώνουν Χιώτης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Κονέ, Μάκος, Πέτσος, Μαλεζάς και Σκόνδρας. Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ζαραδούκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σαμαράς (συμπλήρωσαν κάρτες) και ο τραυματίας Τοροσίδης (που χτύπησε στα πλευρά και θα μείνει περίπου 15 μέρες εκτός δράσης).

Έτσι θα αγωνιστούν οι Γεωργιανοί

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-3 την ομάδα του. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρεβισβίλι, ο οποίος θα έχει τους Λομπζανίτζε, Χουμπούντια, Αμισουλασβίλι και Καλάτζε. Την τριπλέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Κάνκαβα, Κιζαζνισβίλι και Κομπιασβίλι. Αριστερά θα παίξει ο Ιασβίλι, δεξιά ο Ταρκαμάντζε και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντβαλισβίλι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κβασκαβάτζε, Σεπιασβίλι, Γκριγκαλάβα, Κασία, Ντουσβίλι, Γκουρούλι, Γκριγκαλασβίλι, Ντεβνταριάνι, Κομπακχίτζε και Μιχελίτζε.

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1 Ελλάδα 21 (12-4)

2 Κροατία 19 (16-7)

3 Ισραήλ 13 (11-11)

4 Λετονία 11 (9-10)

5 Γεωργία 10 (6-7)

6 Μάλτα 1 (4-19)

Σε ισοβαθμία με την Κροατία ευνοείται η Εθνική, λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους ματς (0-0 στο Ζάγκρεμπ και 2-0 στη Αθήνα).

Η τελευταία αγωνιστική (11/10, 20:00)

Κροατία-Λετονία

Γεωργία-Ελλάδα

Μάλτα-Ισραήλ

Πηγή: sday.gr