Η Ελλάδα θα περιλαμβάνεται στο τρίτο «κύμα» διάθεσης του iPhone 4S, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Με δεδομένο ότι η Apple συνήθως ξεκινά την πώληση των συσκευών της Παρασκευή, αυτό σημαίνει ότι η 25η Νοεμβρίου είναι μία πιθανή ημερομηνία,

καθώς είναι η μόνη Παρασκευή στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξει μία μικρή έκπληξη και να το δούμε στις 18 Νοεμβρίου στα ελληνικά καταστήματα.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να αναμένουμε να υπάρχουν και ιδιαίτερα πολλές συσκευές διαθέσιμες. Ο αριθμός τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία των πωλήσεων στις μεγάλες αγορές όπου η πώληση θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο. Και μπορεί οι κριτικές να μην ήταν πολύ καλές –κυρίως επειδή οι αναλυτές περίμεναν κάτι περισσότερο- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και πάλι ουρές.

Όσον αφορά στο κόστος, οι τιμές που ανακοινώθηκαν χθες ήταν για τις Ηνωμένες Πολιτείες και αφορούσαν απόκτηση ενός iPhone 4S μαζί με νέα σύνδεση κινητής με διετές, μάλιστα, συμβόλαιο. Το καλύτερο σενάριο είναι να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με όσο κοστίζει σήμερα το iPhone 4, αν και η έκδοση του 4S με τα 64 GB μάλλον θα πιάσει τα 800 ευρώ.

Πηγή: real.gr/deasy.gr