Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου, σφραγίστηκε και επίσημα! Ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί από την Τετάρτη παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ!

Η συνάντηση, που ξεκίνησε περίπου στις 10:30 το πρωί, μεταξύ του Ισπανού προπονητή του μάνατζέρ του με τον Σταύρο Αδαμίδη και ανθρώπους του οικονομικού και νομικού επιτελείου της ΠΑΕ

ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22:00 και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για λύση της συνεργασίας τους.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του συλλόγου, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Μανόλο θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ!

Μάλιστα, ο Μανόλο Χιμένεθ προέβη και στην τελευταία του δήλωση μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου με το «δικέφαλο»: «Αποχωρώ συναινετικά από την ΑΕΚ τρέφοντας τα καλύτερα και ειλικρινέστερα συναισθήματα για την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση. Αποτελώ μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλώ πάντα, όπως και όλοι, μέσα μου. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Έτσι δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν».

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην κατ’ αρχήν συμφωνία για το διαζύγιο που είχε επιτευχθεί το βράδυ της Τρίτης, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δεχτεί να εισπράξει μόνο τα οφειλόμενα, ήτοι 675.000 ευρώ, συν 185.000 ευρώ για τους συνεργάτες του. Άγνωστο είναι-για την ώρα-αν θα εισπράξει ένα μέρος από τα 650.000 ευρώ που είχε λαμβάνειν για το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο Ανδαλουσιάνος αναμένεται να περάσει την Πέμπτη από το προπονητικό κέντρο για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

Όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του «δικεφάλου», ακούει στο όνομα Νίκος Κωστένογλου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και για ένα μικρό διάστημα προπονητής της, επιστρέφει και θα καθοδηγήσει για πρώτη φορά φέτος την «Ένωση» στο Σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό!

Πηγή: sday.gr