Τον δρόμο για τη νέα διοίκηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε η σημερινή παραίτηση επτά μελών της ΠΑΕ, τα οποία με κοινή ανακοίνωσή τους δημοσιοποίησαν την αποχώρησή τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση-δήλωση: «Σεβόμενοι τις αυξημένες έως τώρα υποχρεώσεις της ομάδας,

αναστείλαμε μέχρι αυτή τη στιγμή την απόφασή μας να μη συμμετέχουμε στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία απόφαση ανακοινώνουμε πλέον με τη δήλωσή μας αυτή.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κύριο Θεόδωρο Ζαγοράκη, για την τιμή που μας έκανε να μας δώσει την ευκαιρία να υπηρετήσουμε τον ΠΑΟΚ ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς. Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή του.

Παραμένουμε στρατιώτες του ΠΑΟΚ και επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε, στις τάξεις των Φιλάθλων της ομάδας μας.

Με εκτίμηση

Μιχαηλίδης Γεώργιος, Πρέλεβιτς Μπάνε, Ποικιλίδης Παναγιώτης, Μηλιωρίδης Σπύρος, Φαρλαλής Γεώργιος, Πάνος Ρούτης- Ραπτόπουλος, Χατζόπουλος Αθανάσιος».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής, αναμένεται εντός των επόμενων δύο ημερών να ολοκληρώσουν τις επαφές τους για τη στελέχωση του νέου Δ.Σ., το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Ζαγοράκη στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ και μεγάλη έκπληξη αν δεν συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα ο Ζήσης Βρύζας και οι γιοι του Γιώργου Σαχπαζίδη, οι οποίοι κατέχουν και το 18% των μετοχών της ΠΑΕ. Το νέο Δ.Σ θα είναι επταμελές ή εννεαμελές και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν κάποια από τα μέλη που σήμερα παραιτήθηκαν.

Πηγή: skai.gr