Σημαντική μεταβολή του καιρού με ισχυρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της ημέρας

σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 15 ως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα,

19 ως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 ως 26 στη Δυτική Ελλάδα, 23 ως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Η θερμοκρασία στη Βόρεια Κρήτη θα φτάσει τοπικά στους 32 βαθμούς.

Ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Ισχυροί νότιοι άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Ιόνιο, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, με βροχή από το απόγευμα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 ως 28 βαθμούς. Ισχυροί νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 ως 24 βαθμούς. Ισχυροί νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: meteo.gr