Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας Βγενόπουλου-Βαρδινογιάννη παίχτηκε με ανακοίνωση του πρώτου.

Σε αυτήν ο «Mr MIG» κάνει λόγο για επικοινωνιακό πόλεμο από συγκεκριμένα Μέσα, ενώ υπογραμμίζει: «Όσο κι αν αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αυτή η κατάσταση δεν αντέχεται πια»,

θέτοντας ουσιαστικά εαυτόν εκτός των διοικητικών εξελίξεων στο «τριφύλλι». Αφήνει, πάντως, για άλλη μια φορά ανοιχτό παράθυρο στο… μέλλον, αναφέροντας: «Θα υπάρξει και επόμενη μέρα».

Όλα αυτά λίγα 24ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει στην οποία φάνηκε πως θα ηγηθεί ενός νέου διοικητικού και επενδυτικού σχήματος που θα αναλάμβανε να τρέξει την ομάδα, πραγματοποιώντας αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξης των 15 εκατ. ευρώ!

Η ανακοίνωση:

«Επί δύο συνεχείς μέρες το MEGA και το STAR με κατασυκοφαντούν και το DERBY με καθυβρίζει με εκφράσεις πεζοδρομίου, ενώ άλλα «φιλικά» media ανακάλυψαν τις επιδόσεις των επιχειρήσεών μου που, ως γνωστόν, είναι οι μόνες που υφίστανται τις συνέπειες της κρίσης στην Ελλάδα!

Επί δέκα μήνες ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης με αποκαλούσε ρίψασπη, αναξιόπιστο, τυχάρπαστο, τυχοδιώκτη κ.λ.π. χωρίς να του απαντώ και όταν μίλησα και αποκατέστησα την αλήθεια με απεκάλεσε «γνωστό θιασώτη της τακτικής ότι πετώντας λάσπη κάτι θα κολλήσει τελικά…»

Για το θέμα του γηπέδου μία και μόνο συνάντηση που έγινε εν γνώσει του και παρουσία του κ. Βαγγέλη Σαμαρά όταν πια φαινόταν ότι ο Βοτανικός δεν προχωρούσε, την διαστρέβλωσε ότι «απεργαζόμουν δική μου εναλλακτική λύση σε βάρος του έργου….». Ακόμη είπε ότι «δεν στάθηκα αρωγός στη προσπάθεια υλοποίησης του έργου» όταν ο Όμιλος του οποίου ηγούμαι προσέφερε ανταποδοτικά 23 εκατομμύρια Ευρώ για την ονοματοδοσία του γηπέδου. Τέλος είναι σαφές ότι δεν δέχεται να τελειώσει την υπόθεση του Βοτανικού αζημίως για τον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για κάτι που χειρίσθηκε προσωπικά και ολοκληρωτικά ο ίδιος και λέει ότι το θέμα «θα τεθεί στην αρμοδιότητα της επόμενης διοίκησης να αποφασίσει…».

Όσο και αν αγαπώ τον Παναθηναϊκό αυτή η κατάσταση δεν αντέχεται πια, ενώ προδικάζει τι θα συμβαίνει στον Παναθηναϊκό και σε μένα και στο μέλλον.

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης είχε ακόμη μια ευκαιρία να μην βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να αποχωρήσει από μία αδιέξοδη κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε, όμως αφού επέλεξε να υβρίζει και να συκοφαντεί τον άνθρωπο που θα του έλυνε τα προβλήματά του και να μην αναλαμβάνει καμία ευθύνη των πράξεών του , την έχασε .

Εάν ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης επιθυμεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Πρωτοδικείο και το άρθρο 99, εγώ δεν μπορώ πλέον να κάνω τίποτε άλλο.

Να θυμάται μόνο ότι όση δύναμη και αν διαθέτει σε επικοινωνιακούς μηχανισμούς, είτε λέει ότι έχει το 54% ή το 30% ή «αδρανείς» τις μετοχές του, η ιστορία του Παναθηναϊκού θα γράψει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πτώχευσε στα χέρια του μεγαλομετόχου της και «εγγυητή» της.

Συμμερίζομαι τη λύπη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού γι΄αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις, όμως τους καλώ να αναλογισθούν τι θα έκαναν αυτοί στη θέση μου εάν το αντάλλαγμα για να βοηθήσουν την ομάδα μας ήταν να διεσύροντο ατομικά και επιχειρηματικά ανά το Πανελλήνιο.

Υ.Γ. Ο Παναθηναϊκός δεν θα τελειώσει με τον κ. Γ. Βαρδινογιάννη.

Θα υπάρξει και επόμενη μέρα…»

Πηγή: sday.gr