Ανοιχτά τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάσος Αλευράς, μιλώντας στον realfm 97.8 λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού που είχε απορρίψει με κατηγορηματικό τρόπο αυτό το ενδεχόμενο.

Ο κ. Αλευράς ανέφερε ότι η ανάγκη συνεργασίας είναι αδήριτη και επεσήμανε ότι «ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει για συγκυβέρνηση πριν από λίγους μήνες

και θα ήταν ευχής έργον τότε να είχε προχωρήσει αυτή η πρόταση, την οποία θεωρώ απολύτως επιβεβλημένη». «Δε μπορώ να φανταστώ εάν τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία συμφωνούν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας αν δεν συνεργαστούν αυτή την κρίσιμη και ύστατη ώρα, πότε θα το κάνουν;», σημείωσε ο κ. Αλευράς.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι αυτές έπρεπε να είχαν γίνει πριν το καλοκαίρι. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «τούτη την ώρα που είναι τόσο πιεστικά τα πράγματα, γιατί πρέπει να έχουμε την αίσθηση ότι πια βρισκόμαστε στο απώτατο χείλος του γκρεμού, το να συζητάμε για εκλογές είναι υπερβολή».

Πηγή: real.gr