Η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Ανδρέα Βγενόπουλο ήρθε με την αποδοχή των όρων που έθεσε ο «Mr. Mig» και… τη δικαστική οδό που θα ακολουθηθεί!

Ο Τζίγκερ με επίσημη τοποθέτησή του έκανε λόγο για «δίωρη εκτόκξευση λάσπης» αναφερόμενος στη συνέντευξη Τύπου

που παραχώρησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος το εμεσημέρι της Δευτέρας, ενώ, όπως αναμενόταν, επισημοποίησε την αποδοχή των όρων που έθεσε ο μεγαλομέτοχος, πλέον, του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τις συκοφαντίες και τις ύβρεις του Ανδρέα Βγενόπουλου κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο τελευταίος γνωστοποίησε πως οι διαφορές τους θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά η δημόσια τοποθέτηση του Τζίγκερ:

Οι δέκα μήνες «σιωπής», έληξαν σήμερα μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο.

Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά. Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα «εσώψυχα» του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε.

Στην σημερινή «παράστασή» του βασικός στόχος ήταν μέσα από ανακριβείς ισχυρισμούς και παραποίηση της αλήθειας να αποποιηθεί των προσωπικών ευθυνών που φέρει.

Θα είμαι και αυτή την φορά, απόλυτα συνεπής σε αυτά που είπα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτά που σήμερα πρότεινε.

Πηγή: sday.gr