Την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του περνά ο Φίλιππος. Ο Βεροιώτικος σύλλογος είναι χωρίς διοίκηση από το καλοκαίρι και στηρίζει την λειτουργία του σήμερα σε μια επιτροπή σωτηρίας, η οποία εκπέμπει SOS! Την Παρασκευή (23/9) το μεσημέρι, ο επικεφαλής της επιτροπής Αντώνης Κορωνάς απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Βέροιας να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου, για να μην διακοπεί η λειτουργία του.  

“Αυτή την στιγμή η Επιτροπή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα λειτουργικά έξοδα του τμήματος χάντμπολ που αγγίζουν τις 70.000 ευρώ, για όλη την σεζόν” τόνισε ο κ. Κορωνάς και πρόσθεσε ότι ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Φύκατας δήλωσε ότι δεν έχει καμιά οικονομική απαίτηση από τον σύλλογο και προέτρεψε μέλη της διοίκησης να αναζητήσουν τρόπο να εκταμιεύσουν εγκεκριμένα χρήματα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα οποία έχουν “παγώσει” λόγω κρίσης.

Η πρώτη κίνηση που θα κάνει η Επιτροπή Σωτηρίας για να εξασφαλίσει χρήματα, είναι η εξής: Θα απευθυνθεί σε επαγγελματίες της πόλης για οικονομική ενίσχυση και σε όσοι ανταποκριθούν θα υποστηριχθούν επαγγελματικά από τις οικογένεις αθλητών του Φιλίππου. Επίσης θα πραγματοποιηθούν ευκολίες πληρωμής στους επαγγελματίες που θα αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα