Στην… απειλή της ΕΠΟ περί νέου υποβιβασμού του Ηρακλή εάν δεν πάρει πίσω την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, απάντησε ο «Γηραιός».

Οι Θεσσαλονικείς, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, τονίζουν πως «δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς», ζητώντας το δίκαιο για την ομάδα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Κανείς υπεράνω της Δικαιοσύνης

Η ΕΠΟ, σε συνέχεια των άστοχων και πανελληνίως λοιδωρούμενων αποφάσεών της εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, υπέπεσε σε νέο ατόπημα, ανακοινώνοντας τη γνωστή ‘απόφαση νέου υποβιβασμού’, αμέσως μετά την κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων από πλευράς της ΠΑΕ, προκαλώντας το φίλαθλο αίσθημα με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο.

Καταπατώντας κάθε αίσθημα δικαίου, ακυρώνοντας απόφαση Ανώτατου Δικαιοδοτικού Οργάνου της ίδιας της Ομοσπονδίας τους και, προ παντός, μη υπολογίζοντας την ίδια την Πολιτεία και τους Φορείς της, οι άνθρωποι, που κινούν τα νήματα στην ΕΠΟ, συνεχίζουν στον δρόμο, που τους επιτάσσει το προσχεδιασμένο έργο τους.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ αναζητά το δίκαιο, που είναι με το μέρος του, δίκαιο, που βρήκε μέσα από την απόφαση του Ανώτατου Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΠΟ, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, απόφαση, η οποία, όμως, ακυρώθηκε από τις ‘επιτροπές’ της Ομοσπονδίας, πραξικοπηματικά.

Απευθυνθήκαμε επισήμως και εγγράφως στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, ζητώντας να προσδιορίσει την ιεραρχία των Δικαιοδοτικών Οργάνων της, όμως αντί απάντησης εισπράξαμε τη σημερινή απειλητική απόφαση, καταδεικνύοντας την μνημειώδη εμπάθεια, με την οποία αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία όλο αυτό το διάστημα την ομάδα μας.

Ο δρόμος, που ακολουθούμε είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Ο αγώνας για την δικαίωση αποτελεί ευθύνη όλων μας έναντι των 103 ετών ιστορίας του Συλλόγου μας. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και απειλές, απεμπολώντας τα δικαιώματά μας. Η ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας, την οποία με μανία προσπαθούν να εξαφανίσουν οι ‘ειδήμονες’ του ποδοσφαίρου, θα συνεχίσει το δίκαιο αγώνα της, πρωτοστατώντας στην οριστική εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Πηγή: sday.gr