Ένα νεαρό κορίτσι από την Ινδία έκανε την απόλυτη θυσία και επέδειξε αλτρουισμό. Η μικρή mumpy έδωσε την ίδια της τη ζωή για να δώσει το φως στον πατέρα της και να δώσει το νεφρό της στον αδερφό της που το είχε ανάγκη

Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία της μικρής Ινδής Mumpy…

Η μικρή Ινδή είχε προδιαγράψει ένα σχέδιο υπό τα δεινά που υπέφερε η οικογένεια της και κατά το οποίο η ίδια είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της για να δωρίσει τα μάτια της στον πατέρα της και το νεφρό της στον αδερφό της. Δυστυχώς όμως όπως αναφέρθηκε, η μικρή πέθανε για το τίποτα.

Η μικρή πήρε ένα φάρμακο και έπειτα είπε στον πατέρα της πως ονειρεύτηκε ότι κάποιος την δηλητήριασε. Ανήσυχος ο πατέρας, την πήγε σε γιατρό ο οποίος προσπάθησε να την επαναφέρει και αφού επισκέφθηκε διάφορα νοσοκομεία, το μικρό κορισάκι τελικά κατέληξε.

Η μικρή άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας με το οποίο εξηγούσε λεπτομερώς τι ήθελε να κάνουν με τα όργανά της. Το σχέδιο της μικρής απέτυχε γιατί το σώμα της μικρής αποτεφρώθηκε πριν μάθει κανείς για ποιο λόγο αυτοκτόνησε.

Η μητέρα του κοριτσιού αφού έμαθε τι είχε συμβεί ήταν σε κατάσταση ΣΟΚ

Το ατυχές της υπόθεσης είναι ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί γιατί η μικρή είχε εκμυστηρευτεί το σχέδιο της στην αδερφή της την οποία μάλιστα είχε προτρέψει να κάνει το ίδιο. Η δεύτερη γέλασε ακούγοντας το σχέδιο της μικρής Ινδής και απλά πήγε στο σχολείο της. Λίγο αργότερα η μικρή Mumpy  έδωσε τέλος στη ζωή της