Στην ένατη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 έφτασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στην πίστα της Σιγκαπούρης.

Ωστόσο, ο Γερμανός πιλότος θα πρέπει να περιμένει μέχρι το γκραν πρι της Ιαπωνίας για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Το πάρτι του Φέτελ και της Red Bull χάλασαν οι Μπάτον και Γουέμπερ, οι οποίοι ανέβηκαν στο δεύτερο και τρίτο σκαλί του βάθρου, αντίστοιχα.

Ο Βρετανός εκκίνησε πολύ καλά, σε αντίθεση με τον Γουέμπερ, ο οποίος φέτος φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το που σβήνουν τα κόκκινα φώτα.

Στους δρόμους της Μαρίνας Μπέι ο Φέτελ για ακόμη μία φορά έδειξε ποιος είναι ο κυρίαρχος. Στην εκκίνηση ο Γερμανός, όχι μόνο διατήρησε την πρωτιά του, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά τέτοια που του χάρισε ένα άνετο, χωρίς άγχος, αγώνα.

Ο παλιός καλός… Χάμιλτον!

Είπε στην Μόντσα να το παίξει κύριος, αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί και στη Σιγκαπούρη. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren, στην εκκίνηση έπεσε στην όγδοη θέση, με αποτέλεσμα να κάνει τα θαύματά του και να προσπερνά τον έναν πιλότο, μετά τον άλλον.

Ωστόσο, στον 12ο γύρο στην προσπάθεια του να περάσει τον Μάσα, δεν υπολόγισε καλά τον χώρο του και έπεσε πάνω στη Ferrari. Ο απολογισμός της επαφής ήταν ένα κλαταρισμένο ελαστικό για τον Βραζιλιάνο και μία σπασμένη αεροτομή για τον Βρετανό.

Το εν λόγω ατύχημα, έβαλε τέλος σε όποιες ελπίδες είχε ο Μάσα για μία καλή θέση. Στον αντίποδα βρέθηκε ο Χάμιλτον, ο οποίος παρά το γεγονός ότι μπήκε στα πιτ για αλλαγή αεροτομής και στη συνέχεια για να εκτίσει την ποινή του, συνέχισε να πιέζει με αποτέλεσμα να δει την καρό σημαία από την πέμπτη θέση.

Σούμι ο πιλότος!

Πέταξε ο Σουμάχερ στους δρόμους της Μαρίνας Μπέι. Ο Γερμανός ενώ είχε καλή απόδοση, έχοντας αποφύγει τα λάθη μέχρι τον 31ο γύρο, δεν υπολόγισε καλά και έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος του Πέρες, με αποτέλεσμα να απογειώσει τη Mercedes.

Απλά Εντυπωσιακός!

Από την έκτη θέση είδε την καρό σημαία ο Πολ Ντι Ρέστα. Ο Βρετανός ήταν εντυπωσιακός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, ο πιλότος της Force India, κέρδισε τέσσερις θέσεις από την εκκίνηση.

Οι καλοί!

Θέση στους καλούς της Σιγκαπούρης είχε η Sauber με τον Πέρες, ο οποίος συμπλήρωσε τη δεκάδα και η ομάδα της Force India, η οποία πέρα από την έκτη θέση του Ντι Ρέστα, είδε και τον Σούτιλ να τερματίζει εντός δεκάδας και πιο συγκεκριμένα όγδοος.