Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Ν. Χατζηνικολάου η γ.γ. του ΚΚΕ εκτίμησε ότι είναι πολύ πιθανό να γίνουν εκλογές αλλά, όπως σημείωσε, «αδυνατώ να ερμηνεύσω πώς σκέφτεται ο Γιώργος Παπανδρέου»

Η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε πως μία κυβέρνηση συνεργασίας που – όπως τόνισε – μπορεί να προέλθει και από πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά προς το ΠΑΣΟΚ εάν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα,

θα φέρει μία «πιο σιδερένια και αντιλαϊκή πολιτική».

Η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ότι η Ελλάδα οδεύει σε ελεγχόμενη χρεοκοπία για τις αγορές, αλλά ανεξέλεγκτη για τους πολίτες με «κούρεμα» χρέους και τόνισε πως αυτήν τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου πόρους για να πληρώσουν το νέο φόρο στα ακίνητα.

«Ο λαός πρέπει να αντισταθεί να αποτρέψει τα χειρότερα. Καζάνι που βράζει δεν είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ αλλά ο λαός. Πρέπει να το εκφράσει πρακτικά αυτό. Αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν, να μην πληρώσουν αλλά να μην κάτσουν στο σπίτι με κεράκια και λάμπα υγραερίου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αποκάλεσε όμως το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη «Λα(γ)ό» και όχι ΛΑΟΣ που, όπως είπε, από το 2007 συστηματικά έχει αναλάβει τη σύγχρονη αντικομμουνιστική εκστρατεία.

Πηγή: real.gr