Φοιτητές, και φίλοι καταθέτουν στην αστυνομία όλες τις πληροφορίες για τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η κοπέλα αλλά και τις τελευταίες επαφές.

Συμφοιτητές δηλώνουν πως δέχτηκε τηλεφώνημα ότι έχει κερδίσει κινητό τηλέφωνο ορίζοντας με την εταιρία courier ραντεβού για να παραλάβει το δώρο της. Μετά, χάθηκαν τα ίχνη της .

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις στο alphafm.gr ενοίκου δίπλα από το διαμέρισμα της κοπέλας, τα ξημερώματα Πέμπτης ( λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της) ακούσθηκαν φωνές, και γενικά έντονος θόρυβος στις σκάλες αλλά όλοι υπολόγισαν πως έρχεται η φεύγει η παρέα της φοιτήτριας. Η κοπέλα σπουδάζει στο ΤΕΙ Καστοριάς

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της κοπέλας είναι πρώην δήμαρχος γειτονικού νομού. Από τα ξημερώματα μετά την πληροφόρηση της αστυνομίας για την απαγωγή της νεαρής φοιτήτριας από την κατοικία της ( κοντά στην Ομόνοια) υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται στην Καστοριά. Σύμφωνα με πληροφορίες του alphafm.gr , ο επιθεωρητής βορείου Ελλάδος και ο ταξίαρχος Δ. Μακεδονίας βρίσκονται στην πόλη της Καστοριάς επί ποδός δίνοντας οδηγίες.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη μετά το τηλεφώνημα όπου οι απαγωγείς ζητούν από τον πατέρα της κοπέλας περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: alphafm.gr