Φώτο αρχείου

Αιματηρή συμπλοκή, με τρεις τραυματίες, μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας,

ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ στη λέσχη φιλάθλων Παναθηναϊκού στην οδό Κειριαδών 141. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν 3 άτομα με αιχμηρά αντικείμενα,

πιθανότατα μαχαίρια, τα οποία διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό. Ο ένας εκ των τραυματισμένων φέρει θλαστικό τραύμα στην πλάτη και πήρε εξιτήριο, ενώ οι άλλοι δύο είναι τραυματισμένοι σοβαρά, ο ένας στο υπογάστριο και ο άλλος στον θώρακα. Η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή.

Έχουν γίνει τρεις προσαγωγές στην κρατική ασφάλεια, η οποία και διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό. Στην περιοχή σημειώθηκαν σε ζημιές σε καταστήματα και οχήματα κοντά στα γραφεία του συνδέσμου των φίλων του ΠΑΟ.

“Επεισόδια που δεν ταιριάζουν σε ευρωπαϊκή χώρα”

Στο θλιβερό περιστατικό αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

“Είναι αδιανόητο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται αιματηρά επεισόδια, εντός και εκτός γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν” τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Πηγή: skai.gr