38 πάρκα και παιδικές χαρές στον Πειραιά επιδιορθώνονται ή ανακατασκευάζονται στον δήμο Πειραιά! Το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2012.

Το συνολικό κόστος επισκευής και αναδημιουργίας καλύπτεται από το δημοτικό ταμείο, καθώς τα περισσότερα πάρκα θα επισκευαστούν από τους υπαλλήλους-τεχνικούς του δήμου.

Μετά από έλεγχο για την καταλληλότητα και την λειτουργικότητά τους πάρκων αναψυχής και των παιδικών χαρών στην ευρύτερη περιοχή, αποφασίστηκε πως τα πάρκα έχριζαν επισκευή καθώς τα περισσότερα είχαν καταντήσει ακατάλληλα.

Ο κ. Γεώργιος Βοϊδονικόλας, αντιδήμαρχος πρασίνου του δήμου Πειραιά, είπε στο Goodnews.gr πώς οι εργασίες που ξεκίνησαν την 1η Αυγούστου προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, έχουν ήδη τοποθετηθεί 3 μεγάλα παρτέρια στην έξοδο της πόλης και αναμένεται να τοποθετηθούν άλλα 4 στην είσοδο.

Τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Μελάς μας δήλωσε πως ο στόχος τους είναι όλα τα πάρκα και οι παιδικές χαρές να είναι έτοιμα μέχρι το 2012 όπου σύμφωνα με το νόμο που είχε θεσπιστεί το 2009, όλα τα πάρκα θα περάσουν από ενδελεχή έλεγχο απο τα αρμόδια τμήματα της πολιτείας.

Πηγή: goodnews.gr