Την προσεχή Δευτέρα, 29 Αυγούστου, αρχίζει από τα ΚΕΠ η χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού, Εκδρομικού- Επιμορφωτικού Προγράμματος νέων αγροτών και δωρεάν παροχής βιβλίων για τους κληρωθέντες δικαιούχους του ΟΓΑ.

Οι δικαιούχοι μπορούν να κάνουν χρήση των δελτίων από την παραλαβή τους και μέχρι τις 31-3-2012. Τα δελτία για τα προγράμματα των εκδρομών και της δωρεάν παροχής βιβλίων ισχύουν μέχρι τις 31-12-2011.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν οποιοδήποτε ΚΕΠ, όχι απαραίτητα το Κ.Ε.Π. στο οποίο υπέβαλαν αίτηση, ώστε να ενημερωθούν εάν είναι κληρωθέντες των προγραμμάτων και να λάβουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού (Δ.Κ.Τ.), Δελτία Εκδρομικού προγράμματος (Δ.Ε.Π.) καθώς και τα Δελτία δωρεάν παροχής βιβλίων.

Τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού εκδρομικού προγράμματος και δωρεάν παροχής βιβλίων θα παραλαμβάνονται προσκομίζοντας αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής και την αστυνομική τους ταυτότητα ή απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή καταβολής εισφορών/ βιβλιάριο Υγείας και αστυνομική ταυτότητα.

Παράλληλα, οι δικαιούχοι του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού θα λάβουν εκτός από το δελτίο Κοινωνικού Τουρισμού και εκπτωτικά κουπόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) για τα συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ Τουριστικά καταλύματα, Τουριστικά Γραφεία και Βιβλιοπωλεία.

Πηγή: newstoday.gr