Σε μια σημαντική μεταγραφή προχωρά η ΑΕΚ καθώς όπως τόνισε ο μάνατζερ του Φαμπιάν Βάργκας, Ντανιέλ Κόμπα πλέον υπάρχει συμφωνία και ο παίκτης ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει.

«Υπάρχει προφορική συμφωνία και είμαστε εν αναμονή της γραπτής πρότασης της ΑΕΚ. Το θέμα είναι τυπικό, ήδη ο παίκτης μαζεύει τα πράγματά του και την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλμερία, αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα μ’ αυτό, απλώς περιμέναμε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα για να αποδεσμευτεί», δήλωσε στην εφημερίδα «SportDay» ο εκπρόσωπος του Κολομβιανού μέσου, Ντάνιελ Κόμπα, ο οποίος τόνισε ότι «ο Βάργκας θα υπογράψει για ένα χρόνο».

«Ο Βάργκας είναι πολύ ευχαριστημένος μ’ αυτή την εξέλιξη, ήθελε να παίξει στην ΑΕΚ. Γνωρίζει τον Μανόλο Χιμένεθ κι αυτό θα τον βοηθήσει στην προσαρμογή.

Τώρα είναι στην Αλμερία και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να πετάξει για Αθήνα. Δεν θα ήθελε να δώσει υποσχέσεις στον κόσμο της ΑΕΚ, προτιμά να μιλάει στο γήπεδο», πρόσθεσε ο Ντάνιελ Κόμπα, προαναγγέλλοντας την άφιξη του μέσου που θα καλύψει το σημαντικό κενό που υπάρχει στο ρόστερ της Ένωσης.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: aek365.gr