Με το ένα πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας με 1-0 και στον επαναληπτικό καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ.

ο γκολ του Κάρλος φάνηκε σωτήριο για την «Ένωση» και της δίνει τη δυνατότητα να πάει την επόμενη εβδομάδα στην Τιφλίδα έχοντας εκείνη τον πρώτο λόγο για μία θέση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Παράλληλα, με την πρόκριση στους ομίλους και τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της ομάδας, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τους, ενώ δεν θα υπάρχει καμία ανησυχία για οφειλές και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σε μία εβδομάδα, εφόσον η ΑΕΚ σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους, ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει τη δυνατότητα να πάρει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλει για να καλύψει τα κενά που έχουν αφήσει πίσω τους οι παίκτες που αποχώρησαν, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει 12 μεταγραφές.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ντιναμό, ο Σταύρος Αδαμίδης δήλωσε για το θέμα των μεταγραφών: «Θα πάρουμε ένα μέσο και πολύ σύντομα θα έχουμε κλείσει κάποιον παίκτη», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού «αστεία, όπως είναι αστείο σε πολλά πράγματα και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακόμη, ο «Δικέφαλος» είναι μια από τις εφτά ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Οι οφειλές σε παίκτες, άλλες ΠΑΕ, ΙΚΑ κλπ, λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, υπάρχουν, αλλά το ίδιο και η αισιοδοξία.

Από την ΑΕΚ προκύπτει πως το όλο πρόβλημα σχετίζεται με ένα έγγραφο που θα κατατεθεί τη Δευτέρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στην Εφορία πήγαν πρόσφατα 500.000 ευρώ.

Πηγή: sday.gr