Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά στα κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011. Τα φαινόμενα κατά τόπους στη Μακεδονία πιθανό να είναι έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 33 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 37 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 37 βαθμούς

και στις νησιωτικές περιοχές από 23 έως 33 βαθμούς.Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί αλλά μέσα στη νύχτα θα ενισχυθούν τοπικά σε θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοιχτά θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική ενώ τις βραδινές ώρες θα συννεφιάσει και στα βόρεια του νομού ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στο Σαρωνικό και βόρειοι έως μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό με σημαντική ενίσχυση αργά τη νύχτα.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις.

 

 

 

Πηγή: meteo.gr