Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, αλλά σύμφωνα με  πληροφορίες του sday.gr που είναι απολύτως ακριβείς:

Η Ενωση Β’ – Γ’ Εθνικής επικύρωσε τη βαθμολογία στη Football League με βάση την οποία η Καλλιθέα παραμένει στην κατηγορία, καταλαμβάνοντας την 13η θέση. Υποβιβάζονται, παίρνοντας από κοινού, την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα οι ΠΑΕ: Ιωνικός, Εθνικός, Καρδίτσα, Ηλιούπολη και Τρίκαλα.

Οι τρεις πρώτες υποβιβάζονται για τη γνωστή υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Η Ηλιούπολη με βάση την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τα στημένα. Τα Τρίκαλα για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής.

Επειδή, σχετικά με την απόφαση για τα Τρίκαλα, δημιουργήθηκαν παρανοήσεις, το sday.gr διευκρινίζει: Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης Β’- Γ’ Εθνικής για τα Τρίκαλα αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ΠΑΕ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, αυτόματα την επόμενη χρονιά παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της παρακάτω κατηγορίας.

Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας, ανεβαίνουν στη Football League η Παναχαϊκή, η Αναγέννηση Επανωμής, ο Βύζας Μεγάρων και Καλλονή. Προφανώς, η πέμπτη ομάδα θα προκύψει από αγώνα μπαράζ ανάμεσα στους τρίτους των δυο ομίλων της Football League 2, δηλαδή τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Φωκικό. Όλα αυτά, βεβαίως, αν δεν προκύψουν κι άλλοι υποβιβασμοί ομάδων από την υπόθεση με τα στημένα.

 

Πηγή: sday.gr