Διατήρηση του άστατου καιρού με παροδικές βροχές ή καταιγίδες στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στη Χαλκιδική και μετά το μεσημέρι στις ορεινές κυρίως ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, περιμένουμε την Τρίτη 2 Αυγούστου 2011. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί

από 15 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα βόρεια ισχυροί.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς στην πόλη και στους 31 βαθμούς στα βόρεια και στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών ή καταιγίδων τις πρωινές και απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

 

 

 

Πηγή: meteo.gr