Σε λέσχες θα μετατραπούν σταδιακά έως το καλοκαίρι του 2012 όλοι οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός πολιτισμού και τουρισμού.
Επίσης τόνισε ότι θα απαγορεύεται όλη τη νέα σεζόν η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, ενώ αυστηροποιούνται οι ρήτρες βίας και οι ποινές σε βάρος των ομάδων, εάν οι οπαδοί τους προκαλούν επεισόδια.

οπαδών, που μετατρέπονται σε λέσχες, μέχρι να πάρουν άδεια από το καλοκαίρι του 2012 και ύστερα, προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τον αθλητισμό, που παρουσίασε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.
Σχετικά με την υπόθεση των στημένων, ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να δοθεί ο χρόνος στις διαδικασίες να προχωρήσουν. Παρόλα αυτά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ημερομηνία έναρξής του να μετακινηθεί για μικρό χρονικό διάστημα.
Νωρίτερα όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Μισέλ Πλατινί που βρέθηκε στη χώρα μας το μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA Πιερλουΐτζι Κολίνα θα επιβλέπει τον τρόπο λειτουργίας της διαιτησίας στην Ελλάδα
Πηγή: skai.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα