Οι μέρες πλησιάζουν για την διεξαγωγή του 4ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, ο οποίος θα διεξαχθεί αυτήν την φορά στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με διοργανωτή την Λ.Α.Β. (Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας). Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και το Κύπελλο Ταχύτητας Μοτοσικλέτας εξασφαλίζοντας πλούσιο θέαμα τόσο για τους φίλους των 4τροχών αγωνιστικών τόσο των 2τροχων.

Οι προετοιμασίες, από την πλευρά της λέσχης, «τρέχουν» με γοργούς ρυθμούς και οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται είναι τέτοιες που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων, από το Σάββατο το πρωί 20 Αυγούστου έως και την Κυριακή μετά την λήξη του αγώνα στις 21 Αυγούστου.

Συμπυκνωμένη δράση από το Σάββατο στις 10.15 με τα ελεύθερα και στις 12.20 με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Όσο για το βράδυ του Σαββάτου η γιορτή που ετοιμάζεται θα συζητιέται για καιρό και σίγουρα θα αφήσει εποχή.

Την Κυριακή στις 9.00 ξεκινά η διαδικασία warm up και στις 9.45 θα δοθεί η εκκίνηση του 1ου αγώνα. Όλα αυτά όπως είναι αρμόζει σε έναν αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο καλύτερο αυτοκινητοδρόμιο των Βαλκανίων και σε μια από τις καλύτερες διαδρομές πίστας στην Ευρώπη. Η Λ.Α.Β. και το Αυτοκινητοδρόμιο, σας περιμένουν στις Σέρρες για να απολαύσετε ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο σε μια από τις καλύτερες διαδρομές πίστας της Ευρώπης.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα