Όλοι ξέρουν πως οι Ασιάτες έχουν πώρωση με τα video games…Όμως το σημείο που μπορεί να φτάσουν δύο νεαροί για να ανανεώνουν τους λογαριασμούς στα online παιχνίδια δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους.

Ένα ζευγάρι από τη Κίνα πούλησε τα τρία του παιδάκια για να πληρώνει τους λογαριασμούς του σε παιχνίδι στο διαδίκτυο .

Η Li Juan και ο Li Lin και η Li Juan γνωρίστηκαν από ένα video game. Η γνωριμία τους κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα, που εξελισσόταν στη «σκιά» ενός διαδικτυακού παιχνιδιού. Το ανήλικο ζευγάρι το 2008 εθίστηκε στα video games όταν για να πάει σε ίντερνετ καφέ παράτησε το μωρό μόνο του.

Το 2009 γέννησαν και δεύτερο παιδί, που είχε κακή κατάληξη. Το πούλησαν για 300 ευρώ προκειμένου να βρουν χρήματα να ανανεώσουν τον λογαριασμό τους στο online game που έπαιζαν. Την ίδια άσχημη τύχη είχε και το μεγαλύτερό παιδάκι τους το οποίο όμως πούλησαν για 3.000 ευρώ.

Το ζευγάρι έφερε στο κόσμο και τρίτο παιδάκι το οποίο είχε και εκείνο την ίδια κατάληξη… Η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε το ζευγάρι στην αστυνομία με αποτέλεσμα να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη για της αγοραπωλησίες των μωρών. Η απάντησή τους στον πρόεδρο του δικαστηρίου ήταν εντυπωσιακή : «Δεν ξέραμε πως είναι παράνομο να πουλάς ένα μωρό», δήλωσαν αφήνοντας άφωνους όσους βρίσκονταν μέσα στο δικαστήριο…

Πηγή: now24.gr