Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς δίνει απόψε (21:00, Novasports 2) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Οντένσε με στόχο να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος των «πράσινων» είναι η νίκη, ώστε να

«καθαρίσουν» την πρόκριση και να μην πέσουν θύματα έκπληξης. Η ομάδα του τριφυλλιού εκτός από το αγωνιστικό έχει και τεράστιο

οικονομικό κίνητρο. Αν ο Παναθηναϊκός περάσει στον επόμενοι γύρο θα βάλει στα ταμεία του 2.5 με 3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα βοηθήσει τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται αν παρατάξει τους «πράσινους» με το αγαπημένο του 4-3-3, με βασικό προσανατολισμό να μην δεχθούν κάποιο γκολ. Ο Τζόρβας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος θα συνθέσουν την αμυντική τετράδα. Μπροστά τους, σε ρόλο «σκούπας» θα αγωνιστεί ο Σιμάο, με τους Νίνη και Κατσουράνη να είναι οι άλλοι δύο χαφ, ενώ Λέτο, Μαρίνος και Πετρόπουλος να αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα. Θέση βασικού διεκδικεί και ο πολύπειρος Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος αν αγωνιστεί θα πάρει τη θέση του Σωτήρη Νίνη και θα πραγματοποιήσει την εκατοστή εμφάνισή του σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Έτσι θα παραταχθεί η Οντένσε

Από την πλευρά των Δανών, ο τεχνικός τους, Χένρικ Κλάουσεν, πολύ δύσκολα θα αφήσει το 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ, σύστημα το οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Οι Βέσελς, Ρούουντ, Α.Κρίστενσεν, Ρεγκίνιουσον, Σόρενσεν, Μεντί, Αντρέασεν, Κάντρι, Γιόχανσον, Γένσεν και Ουτάκα αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Πηγή: sday.gr