Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, ο 17 χρόνος που έχασε την ζωή του και ο 20 χρόνος που έβαψε τα χέρια του με αίμα,έκλεισαν ραντεβού μέσω διαδικτύου για να λύσουν την διαφορά τους.Ποια ήταν η διαφορά τους ? Ένα φλερτ του θύματος με την φίλη του 20 χρόνου μέσω του facebook.

Tα δύο νεαρά παιδιά έκλεισαν ραντεβού,για να λύσουν τις διαφορές τους στην κεντρική πλατεία, στην πόλη της Κέρκυρας.Μαζί τους όπως είχαν συνεννοηθεί θα είχαν και από δύο άτομα…Δεν θα μπορούσε να λείπει και το Μήλον της Έριδος..Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και δεν ήθελε πολύ ,οι δύο νέοι να πιαστούν στα χέρια ,μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών ,των περαστικών αλλά και των φίλων τους που δεν μπορούσαν να τους σταματήσουν.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι το επεισόδιο θα λήξει, ο 20χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον 17χρονο, που ετύγχανε επίσης συμπατριώτης. Στη συνέχεια μαζί με έναν ακόμη φίλο του και την κοπέλα τράπηκαν σε φυγή.

Ο 17 χρόνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του.Η αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο από την παρέα του δράστη ενώ αναζητούν τον 20 χρόνο και το κορίτσι.

Σε συναγερμό έχει τεθεί και το λιμενικό προκειμένου ο δράστης να μην διαφύγει προς την Ηγουμενίτσα ή ακόμη και προς την Αλβανία .

Πηγή: skay.gr