Άκαρπη η συνάντηση αυτοκινητιστών – Ραγκούση.

Επεισόδια έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν μπουκάλια στους αστυνομικούς, οι οποίοι τους απωθούν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν επ’ αόριστον απεργία, προκαλώντας προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στην τουριστική κίνηση.

Δυναμικά συνεχίζουν την αντίδρασή τους για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους οι ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου, οι οποίοι έχουν αποκλείσει το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Συνάδελφοι τους από την Πάτρα θα σηκώσουν τις μπάρες στα διόδια του Ρίου, στην εθνική Πατρών – Κορίνθου, αλλά και στα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.

Έκκληση για αναστολή των κινητοποιήσεων απηύθυνε η ΕΣΕΕ στους ιδιοκτήτες ταξί, σημειώνοντας πως τα αιτήματά τους είναι δίκαια και πως τα στηρίζει , υπό την προϋπόθεση μη συνέχισης και αποφυγής νέων απεργιών. Τονίζει πάντως, ότι «οι κινητοποιήσεις με την μορφή του αποκλεισμού του λιμανιού του Πειραιά, του αεροδρομίου και κεντρικών δρόμων εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας χάος και προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην ακτοπλοΐα, τις μετακινήσεις των ταξιδιωτών αλλά και στο εμπόριο των νησιωτικών προορισμών».

Πηγή: skai.gr