“Δεν λέω ότι είμαι αθώος και ούτε θα σας κρύψω την αλήθεια, είμαι απλά ένας άνθρωπος που έκανα ένα λάθος από αγάπη, θλίψη και θυμό. Το πληρώνω κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, κάθε μέρα” Είναι τα λόγια του θανατοποινίτη 41 χρόνου ο οποίος θα εκτελεστεί την τετάρτη.

Με αφορμή την 11 Σεπτεμβρίου και την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκαν οι δίδυμοι πύργοι, ένας Αμερικανός πολίτης τυφλωμένος από μίσος και οργή διέπραξε ειδεχθή εγκλήματα κατά αθώων.

Το Αμερικανικό κράτος δεν δέχτηκε το κίνητρο του πατριωτισμού που επικαλέστηκε ο 41χρονου. Χαρακτηριστικά το δικαστήριο δήλωσε ότι το έγκλημα έγινε από καθαρό μίσος.

Ο 41χρονος καταδικάστηκε για

Τον θανατηφόρο πυροβολισμό ενός Ινδού

Το φόνο ενός Πακιστανού και το σοβαρό τραυματισμό ενός από το Μπαγκλαντές

Τα εγκλήματα του είχαν καθαρά εκδικητικό χαρακτήρα και η αρχική του δικαιολογία ήταν πως η αδερφή του ήταν στους δίδυμους πύργους την 9/11. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε το ελαφρυντικό της οδύνης διότι δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ότι η αδερφή του 41χρονου θανατοποινίτη βρισκόταν στους δίδυμους πύργους.

Ο Stroman είναι μέλος μίας συμμορίας στη φυλακή η οποία θεωρείται πολύ σκληρή καθώς εμπλέκεται σε υποθέσεις επιθέσεων, βανδαλισμών και άλλων εγκληματικών ενεργειών.

Ο Stroman(41χρονος θανατοποινίτης) θα πληρώσει για τα εγκλήματά του με την θανατηφόρα ένεση εκτός απροόπτου, ενώ αίσθηση προκαλεί ότι ένα από τα θύματά του που επέζησαν έχει ξεκινήσει καμπάνια για την αποτροπή της θανατικής του ποινής…