Περίπου 150 φίλαθλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στα Σπάτα και παρακολούθησαν την προπόνηση της Ένωσης. H διοίκηση είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, για να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Αρχικά, οι φίλαθλοι της Ένωσης έκλεισαν τον δρόμο μπροστά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και στην συνέχεια φώναζαν πως θέλουν να παρακολουθήσουν την πρώτη της ομάδας. Μετά από σχετική απόφαση της διοίκηση, οι πόρτες του προπονητικού των Σπάτων άνοιξαν και οι οπαδοί μπήκαν να παρακολουθήσουν την πρώτη των «κιτρινόμαυρων».

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ζήτησαν από τον Σταύρο Αδαμίδη να σταθεί στο πλευρό της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Από την πρώτη απουσιάζουν οκτώ ποδοσφαιριστές. Ο Ντιόπ ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, καθώς επίσης και οι «κομμένοι» Αργυρίου, Ματεντζίδης, Καλαμιώτης, Ρίκκα, Νταντόμο, Φροξυλιάς και Αμπντουραχμάνι.

Πηγή: novasports.gr