Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Βίκτορ Βιτόλο στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά τη λύση της συνεργασίας του. Οι επαφές των δυο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας δεν στέφθηκαν με επιτυχία και έτσι αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών.

Πλέον, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βρει τη «χρυσή τομή» με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του. Ο παίκτης εισέπραττε 600 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ του πρότεινε μείωση αποδοχών και η πλευρά του παίκτη απάντησε αρνητικά. Ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από την Τούμπα τις προσεχείς ημέρες και ήδη φέρεται να αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Βιτόλο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το αν ο Ισπανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Πηγή: novasports.gr