Νέα εμφάνιση με πιο δομημένες πληροφορίες έχει ο λογαριασμός του ΟΤΕ ο οποίος σας διευκολύνει να γνωρίζετε τι έχετε ξοδέψει και σε ποια κατηγορία κλήσεων.

Επιπλέον αν δεν θέλετε λογαριασμό σε χαρτί, μπορείτε να κάνετε οικονομία και να έχετε μόνο e-bill κερδίζοντας έτσι έκπτωση 2.5 ευρώ και σώζοντας το περιβάλλον (ή τουλάχιστον βοηθώντας να σωθεί).

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω δελτίο τύπου που μας έστειλε ο ΟΤΕ.

Αλλάζει ο λογαριασμός ΟΤΕ για μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερη εξυπηρέτηση

Με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών του, ο ΟΤΕ αλλάζει τη μορφή του λογαριασμού του. Με το νέο λογαριασμό, οι πελάτες μπορούν:

– να εντοπίζουν την πληροφορία που χρειάζονται με την πρώτη ματιά,

– να γνωρίζουν ακριβώς τι πληρώνουν, πότε και γιατί,

– να κατανοούν αν και πόσο αξιοποιούν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που διαθέτουν ή αν κάποια από τις λύσεις που τους προσφέρει ο ΟΤΕ μπορεί να καλύψει πιο αποτελεσματικά και οικονομικά τις ανάγκες τους.

 

Ο νέος λογαριασμός του ΟΤΕ γίνεται πιο εύχρηστος, λειτουργικός και φιλικός καθώς:

– αποκτά άμεση γλώσσα και ύφος, «μιλώντας» απευθείας στον πελάτη,

– με τη χρήση εικαστικών στοιχείων και χρωμάτων, αναδεικνύει τις σημαντικότερες πληροφορίες (π.χ. ποσό πληρωμής, ημερομηνία λήξης),

– οι κατηγορίες των χρεώσεων έχουν ανασχεδιαστεί για να παρέχουν συνοπτική και αναλυτική απεικόνιση της χρήσης εντός και εκτός παγίου των προγραμμάτων και υπηρεσιών που διαθέτει ο πελάτης,

– αναδεικνύει θέματα ενδιαφέροντος, όπως νέα προγράμματα και προσφορές.

Αναλυτική παρουσίαση demo του καινούργιου λογαριασμού είναι διαθέσιμη στο www.ote.gr . Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για τον νέο λογαριασμό, οι πελάτες μπορούν να απευθυνθούν στο κατάστημα Oteshop της περιοχής τους ή να καλέσουν στο 13888!

Μy e-bill – Φτηνότερος λογαριασμός μέσω internet

Για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν online τον λογαριασμό τους με την υπηρεσία My e-Βill. Με την υπηρεσία My e-bill οι πελάτες μπορούν να εξοφλούν τον λογαριασμό τους στο www.ote.gr οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας απλά, γρήγορα και με ασφάλεια και να απολαμβάνουν έκπτωση €2,50* στο λογαριασμό, δωρεάν πλήρη ανάλυση και στατιστικά των κλήσεων τους.

 

Πηγή: techinsider.gr