H… ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ στην Ελλάδα “ΕΥΑΘΛΟΣ” είναι εδω!!! Κόνιτσα 11-12-13 Ιουνίου 2011

Η διοργάνωση Εύαθλος ξεκίνησε το 1997 στην Κόνιτσα, με πρωτοβουλία του γραφείου υπαίθριων δραστηριοτήτων NO LIMITS, αλλά και την ισχυρή συμμετοχή του Δήμου Κόνιτσας.

Ξεκίνησε σαν μια γιορτή για τους ανθρώπους των αθλημάτων στη φύση, μιας και η περιοχή της Κόνιτσας, προσφέρει την δυνατότητα ανάπτυξης πολλών από τα «σπορ περιπέτειας», όπως καθιερώθηκαν να λέγονται.

Και μάλιστα σε πολύ κοντινές αποστάσεις τριγύρω του οικισμού. Αλεξίπτωτο πλαγιάς από τον λόφο του προφήτη Ηλία, 3 μόλις χιλιόμετρα από την Κόνιτσα, καγιάκ και ραφτινγκ δίπλα στο πέτρινο γεφύρι της, ποδήλατο βουνού κοντά στα χωριά Μόλιστα, Γαναδιό, Πηγή, Ορεινό τρέξιμο στο φαράγγι του Αώου, ξεκινώντας από το τελευταίο σπίτι του οικισμού.

Αύριο Σάββατο, στις 11 περίπου, θα γίνει η εκκίνηση του αγώνα ράφτινγ από τη Γέφυρα Μπουραζανίου. Η εκκίνηση είναι εντυπωσιακή και σας καλούμε να την παρακολουθήσετε. Επίσης στις 12 περίπου, θα αρχίσει ο αγώνας αλεξίπτωτου πλαγιάς από τον Προφήτη Ηλία. Το βράδυ, οι Χαλκιάδες θα μας διασκεδάσουν κι εμείς θα κερνάμε τσίπουρο!!

Πηγή: www.evathlos.gr