Η ώρα του μεγάλου ραντεβού στον ΠΑΟΚ έχει φτάσει μιας και σήμερα Δευτέρα, ο πρόεδρος, Θοδωρής Ζαγοράκης με τον Βασίλη Φλωρίδη θα συζητήσουν για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

Ακόμα, το «παρών» θα δώσει ο Γιώργος Σαχπατζίδης μαζί με τους γιους του, αλλά και ο Ζήσης Βρύζας. Σε περίπτωση που τα πράγματα κυλήσουν ομαλά, τότε θα καλυφθεί το άνοιγμα που είχε δημιουργηθεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο και δεν θα χρειαστεί να πουλήσουν παίκτες, όπως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αν η «τρύπα» είναι αυτή που έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, τότε οι δύο πλευρές θα δώσουν κατευθείαν τα χέρια και θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές. Αν τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως έχουν παρουσιαστεί από τους Θεσσαλονικείς, τότε η διαδικασία θα καθυστερήσει, αφού ο κ. Φλώριδης θα βάλει ορκωτούς λογιστές για να εξακριβωθεί το μέγεθος του ανοίγματος.

Σε περίπτωση που το τέλος στην υπόθεση είναι θετικό, το νέο Δ.Σ. της ομάδας θα αποτελείται από τους Βασίλη Φλωρίδη(διευθύνων σύμβουλος), Θοδωρή Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα(αντιπρόεδροι), τους γιους του Γιώργου Σαχπατζίδη, αλλά και άλλους συνεργάτες των μελών του τωρινού συμβουλίου.