Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, έπειτα από την αποπληρωμή εγγύησης των 250.000 ευρώ αφέθηκε ο Σταύρος Ψωμιάδης, που είχε συλληφθεί για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο «koriopolis» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Με έμπλεξαν χωρίς να φταίω» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας κατά την έξοδό του από το κτίριο της οδού Ευελπίδων, αποχωρώντας χωρίς χειροπέδες και με τη συνοδεία της αδερφής του.

Στον Σταύρο Ψωμιάδη απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ πλέον αναμένεται η παράδοση στις Αρχές του πατέρα του, Μάκη, ο οποίος είχε θέσει ως προϋπόθεση την ελευθερία του γιου του.

Από τον φάκελό του αποσύρθηκε η κατηγορία για ξέπλυμα χρήματος.

Ο δικηγόρος του Σταύρου Ψωμιάδη, κ. Στάθης, εξερχόμενος από τα γραφεία της εισαγγελίας δήλωσε: «Ο Σταύρος Ψωμιάδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας άνθρωπος διαπομπεύτηκε επί πέντε ημέρες συνεχώς για μια υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση. Αυτό προκύπτει από το έγγραφο της εισαγγελίας και από τις σελίδες της δικογραφίας. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι αυτό το 26χρονο παιδί συμμετείχε σε οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα. Ελπίζουμε στο επόμενο στάδιο να μην φτάσει ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος καν στο ακροατήριο».

Όσο για το πού αποδίδει τη δίωξη στο πρόσωπο του πελάτη του, απάντησε: «Θεωρώ ότι αυτό το γράμμα της UEFA που έφερε την Καβάλα να συμμετέχει σε ύποπτα παιχνίδια ήταν η αιτία, καθώς είναι πρόεδρος της ομάδας».

Τέλος, ερωτηθείς αν μετά από την εξέλιξη αυτή θα παραδοθεί ο Μάκης Ψωμιάδης, απάντησε: «Δεν έχει λόγους να μην εμφανιστεί ο Μάκης Ψωμιάδης. Όμως πραγματικά δεν γνωρίζω πότε θα γίνει αυτό».