Τις θέσεις τους σχετικά με την εμπλοκή των ονομάτων τους στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα στημένα παιχνίδια εξέφρασαν μέσω της «SportDay» οκτώ από άτομα που τα ονόματά τους εμπεριέχονται στο φάκελο της δικογραφίας.

Τρεις πρόεδροι, τρεις προπονητές και δύο παίκτες θέτουν εαυτούς στη διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να «καθαρίσουν» τα ονόματά του και να διαλευκανθεί η υπόθεση.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ (πρόεδρος Εθνικού Αστέρα):

«Ας ανοίξουν τους λογαριασμούς μας. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης για όλα. Ακούγονται πολλά και δεν πρέπει να γίνεται αυτό».

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΚΑΣ (προπονητής Θρασύβουλου):

«Είμαι καθαρός. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Περιμένω να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Ας ανοίξουν τους λογαριασμούς μου. Ό,τι θέλουν οι Αρχές, είμαι στη διάθεσή τους. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Σπιλώνεται η υπόληψή μου».

 

ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΤΖΙΕΡΗΣ (προπονητής Διαγόρα):

«Έχω πέσει από τα σύννεφα για όλα όσα συμβαίνουν. Διάβασα το όνομά του στη λίστα από το Ίντερνετ και δεν ξέρω τι να πω. Κανείς αρμόδιος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου και δεν με έχει ενημερώσει σχετικά. Περιμένετε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση».

 

ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ (προπονητής Πανθρακικού):

«Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα παιχνίδια. Δεν ξέρω από πού έχει προκύψει αυτό. Όταν θα έρθει η ώρα και θα με καλέσουν, θα δικαιωθώ. Το μόνο αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να μου αμαυρώνουν το όνομα. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι».

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗΣ (παίκτης Διαγόρα):

«Το όνομά μου αναφέρεται από τρίτους χωρίς να έχω κάποια σχέση. Μάλιστα ο αγώνας που αναφέρουν το όνομά μου έληξε με άλλο αποτέλεσμα από αυτό που έλεγαν. Εγώ ήμουν από τους καλύτερους παίκτες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια».

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ (παίκτης Διαγόρα):

«Δεν μιλάω εγώ σε καμία κασέτα και μπλέκουν το όνομά μου για ένα ματς στο οποίο λένε ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα χάσουμε έχοντας μειωμένη απόφαση, ενώ τελικά κερδίσαμε. Δεν έχω καμία ανάμειξη και περιμένω να λάμψει η αλήθεια».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ (πρώην πρόεδρος Καλαμάτας):

«Δεν ξέρω το κατηγορητήριο. Αν με καλέσουν, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι το μεμπτό. Δεν ανησυχώ για τίποτα. Περιμένω τις επόμενες μέρες να μάθω λεπτομέρειες, αλλά δεν ανησυχώ για τίποτα. Παρακαλώ πολύ την κυρία εισαγγελέα να με καλέσει όποτε θέλει. Όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να φύγει η σκιά από το όνομά μου».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (πρόεδρος Διαγόρα):

Απόσπασμα από τη γραπτή δήλωσή του: «Επιτέλους η ελληνική πολιτεία αποφάσισε να δράσει και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα. Εθεσα εαυτόν άμεσα στη διάθεση των δικαστικών αρχών. Όπως πληροφορήθηκα, ουδέν μεμπτό υφίσταται εις βάρος μου. Ούτε καν δίωξη. Είμαι ο πρώτος που επιθυμώ τη διαλεύκανση. Θα συνδράμω τη δικαιοσύνη. Αν έγινε κάτι πίσω από την πλάτη μου, δεν θα το συγχωρήσω σε κανέναν! Είναι θέμα τιμής η διαλεύκανση της “καθαρότητας” αυτών των αγώνων».