Συνεδρίασε  την Παρασκευή 6 Μαϊου και ώρα 10.30΄ π.μ. στο γραφείο του Αντ/ρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη,  η Επιτροπή Διαβούλευσης για τον Τουρισμό στην Ημαθία, στην οποία συμμετέχουν τα μέλη της πρώην Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και εκπρόσωποι των νέων Δήμων και του Επιμελητηρίου.

  Θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία της 5ης Συνάντησης για τον Τουρισμό της Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 10 Μαϊου και ώρα 10.30΄ το πρωϊ στο Ξεν. «ΒΕΡΜΙΟΝ» στον Αγιο Νικόλαο Νάουσας.
  Η συνάντηση διοργανώνεται από την Π.Ε. Ημαθίας και θα συμμετάσχουν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Διονύσης Ψωμιάδης, όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες της Κ.Μ., Περιφερειακοί Σύμβουλοι, τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού της Π.Κ.Μ., οι υπεύθυνοι Τουρισμού όλων των Νομών της περιφέρειας, στελέχη της Περιφέρειας και του Ε.Ο.Τ., ενώ έχουν κληθεί όλοι φορείς του Νομού που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό (Δήμαρχοι, Επιμελητήριο, Ενώσεις κ.λ.π.).
  Τα θέματα της συνάντησης περιλαμβάνουν εισηγήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στην Ημαθία και την Κ.Μ. σε σχέση με την Περιφερειακή πολιτική, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Δ. Ψωμιάδη για τις ενέργειες και δράσεις της Π.Κ.Μ. για την Τουριστική Προβολή, τη συμμετοχή σε Εκθέσεις Τουρισμού κ.ά. και θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.
  Η Π.Ε. Ημαθίας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και επαγγελματίες να συμμετάσχουν στη συνάντηση καταθέτοντας τις προτάσεις και απόψεις τους , εμπλουτίζοντας έτσι το περιεχόμενο των υπό κατάρτιση προγραμμάτων για την τουριστική προβολή τόσο της Ημαθίας όσο και γενικότερα της Περιφέρειας.
  Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού , κ. Γιώργο Σαλιάγκα, στο τηλ. 2331353620.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα