Συνάντηση επιχειρηματιών, με πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Ημαθίας και του Περιφερειακού Επιμελητηρίου των Σκοπίων, στα πλαίσια της δράσης Agropolis, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Ημαθίας, με τη συμμετοχή Ελλήνων και Σκοπιανών επιχειρηματιών.

Πριν την έναρξη των εργασιών της συνάντησης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκος Ουσουλτζόγλου και ο ομόλογός του Επιμελητηρίου Μοναστηρίου Blagoj Stojcev, αναφέρθηκαν στον σκοπό της συνάντησης, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την συνεργασία μεταξύ επιχειρηματιών των δύο χωρών.

Τη συνάντηση χαιρέτισαν επίσης η επικεφαλής του Τμήματος Οικονομικών και Εμπορικών υποθέσεων του γραφείου Συνδέσμου της Ελληνικής Δημοκρατίας στα Σκόπια Όλγα Μεζερίδου, καθώς και ο πρόξενος της ΠΓΔΜ στην Ελλάδα Τόμισλαβ Ντιμίτροφσκι.
Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση πρωτοβουλίας «Agro-polis» από τον Δημήτρη Παυλίδη, αρμόδιο του εργου «Agro-polis» και ακολούθως, έγινε παρουσίαση των επιχειρηματικών και εμπορικών ευκαιριών κλίματος – δυνητικών επενδύσεων.

Εκ μέρους του επιμελητηρίου Ημαθίας μίλησε η Όλγα Σαββίδου, αναπληρώτρια διευθύντρια, από το περιφερειακό Επιμελητήριο Μοναστηρίου (Bitola), ο πρόεδρός του Blagoj Stojcev, από το περιφερειακό Επιμελητήριο Πρίλεπ, το μέλος του Δ.Σ. Irena Jakimoska και από το περιφερειακό Επιμελητήριο Σκοπίων, η Nuri Λιούμπιτσα, από τη Διεύθυνση Διεθνούς Συνεργασίας.

Η επιχειρηματική συνάντηση έκλεισε με διμερείς συναντήσεις επιχειρηματιών και γεύμα φιλοξενίας από το Επιμελητήριο Ημαθίας, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση της Σκοπιανής αντιπροσωπίας σε αξιοθέατα της Ημαθίας.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα