Για πρώτη φορά φέτος οι επίσημες εκδηλώσεις για την Ποντιακή Γενοκτονία “αποκεντρώθηκαν”, καθώς έγιναν στην Πατρίδα, παρά το πρωτόκολλο που αναφέρει ότι ανάλογες εκδηλώσεις γίνονται στις πρωτεύουσες των νομών.

Πολλοί κάτοικοι της Πατρίδας, αλλά και άλλων περιοχών, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θύμιος Σώκος, οι 3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Ημαθία, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, οι Δήμαρχοι Βέροιας και Αλεξάνδρειας, οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας ήταν παρόντες.
Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι η συμμετοχή των Δημοτικών Συμβούλων της Βέροιας ήταν περιορισμένη, ενώ θα έπρεπε να είναι σύσσωμο παρόν, όπως και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι και γενικότερα όλοι οι αιρετοί.
Φαίνεται πως κάποιοι εκλέχθηκαν για να “ποζάρουν” προεκλογικά και μετεκλογικά αρκούνται στις… πόζες των εδράνων του Δημοτικού Συμβουλίου. Αλλά και εκεί, οι περισσότεροι από αυτούς που δεν παρέστησαν σήμερα παίζουν τον γνωστό ρόλο της… γλάστρας!
Και επειδή γενικότερα έχουμε… αλλεργία στις γλάστρες, σιγά – σιγά θα αρχίσουμε να τους/τις “προβάλλουμε”, για να βλέπουμε πόσο τόπο έπιασε η ψήφος μας!
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα