Με σύνθημα «Σκέφτομαι έξυπνα, ενημερώνομαι άμεσα», οι υπηρεσίες του «έξυπνου οικισμού» στο Δήμο Βέροιας προσφέρουν γρήγορη και άμεση περιήγηση στην πόλη της Βέροιας, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες σε επισκέπτες και δημότες.

Smartcity.veria.gr, η «έξυπνη» σελίδα του Δήμου Βέροιας, όπου:
  • μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Τουριστικό Οδηγό, για όλα τα σημεία ελεύθερης πρόσβασης στο internet, για χρήσιμα τηλέφωνα και διευθύνσεις υπηρεσιών, σχολείων, μουσείων, ξενοδοχείων, φαρμακείων, τραπεζών καθώς και για τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.
  • μπορείτε να λάβετε πληροφορίες πλοήγησης, μέσω του διαδραστικού χάρτη της υπηρεσίας, για οποιοδήποτε σημείο επιλέξετε από το χάρτη, βρίσκοντας άμεσα την τοποθεσία που σας ενδιαφέρει.
  • οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, μπορούν να προβάλουν δωρεάν την επιχείρησή τους, επικοινωνώντας στο τηλ. 2331350525 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@anaeverias.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα