Με τη συμμετοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ θα διεξαχθούν τα πλέι οφ της Football League, καθώς η χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ άναψε «κόκκινο» σε δύο ομάδες της κατηγορίας, τον Ο.Φ.Η. και τα Τρίκαλα, οι οποίες δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη άδεια. 

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» που είχαν πάρει από νωρίς το «ΟΚ» για τον δικό τους φάκελο, εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός αυτό και παρότι τερμάτισαν στην ένατη θέση της βαθμολογίας, μπήκαν στα πλέι οφ, έχοντας πλέον την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία απέναντι σε Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας και Πανθρακικό!

Σημειώνεται ότι οι αγώνες τόσο των πλέι-οφ όσο και των πλέι-άουτ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την Κυριακή 29 Μαΐου, ωστόσο ενδέχεται να πάνε κάποιες μέρες πίσω και να ξεκινήσουν είτε την Τετάρτη 1 Ιουνίου, είτε την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Η βαθμολογία με την οποία θα ξεκινήσουν οι τέσσερις ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ, έχει ως εξής
Λεβαδειακός 4
Δόξα Δράμας 2
Πανθρακικός 1
ΒΕΡΟΙΑ 0

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθραικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
4.Δέχεται ομόφωνα τυπικά και κατ΄ ουσίαν κατά πλειοψηφία την κρινόμενη έφεση της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης και της ΠΑΕ Τρίκαλα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.

Κικιερίδης: «Δεν μας εξέπληξε…»

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα onsports, ο τεχνικός διευθυντής της «Βασίλισσας», Γιώργος Κικερίδης, ανέφερε:

«Δεν μας εξέπληξε σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα. Ήμασταν έτοιμοι για όλα και περιμέναμε να παίξουμε στα μπαράζ ανόδου, αφού πολλές ομάδες είχαν προβλήματα, ενώ εμείς εξαρχής είχαμε πληρέστατο φάκελο αδειοδότησης. Η ΒΕΡΟΙΑ είναι έτοιμη και ίσως είναι καλό που μπαίνουμε στην διαδικασία ως αουτσάιντερ. Και πέρυσι κάτι τέτοιο συνέβη με τον Πανσερραϊκό, που τελικά πέτυχε την ανατροπή έναντι του ΟΦΗ. Άλλωστε, όποιος έχει λιγότερους βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, έχει και λιγότερο άγχος. Αν ανέβουν τελικά δυο ομάδες από τα play off, αυτόματα αυξάνονται οι ελπίδες διάκρισης για όλους, άρα και για εμάς. Όμως δεν κρίνουμε εμείς τις νομοθεσίες, ούτε μπορούμε να τις επηρεάσουμε. Θέλουμε να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται. «Κλειδί» για την άνοδο θεωρώ την αγωνιστική φόρμα των ομάδων την δεδομένη στιγμή των αγώνων. Και εμείς θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Καλούμε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό μας, να χαρεί τα έξι παιχνίδια και να έχει υπομονή».

«Τελειώνει» ο Μπλαζέφσκι

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι «κυανέρυθροι» συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις με μοναδικό πρόβλημα για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να είναι ο τραυματίας Τζημογιάννης, αφού ο Καλί ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ξεκίνησε να γυμνάζεται κανονικά.

Από εκεί και πέρα, παρελθόν από τη «Βασίλισσα» πρέπει να θεωρείται ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός, Ντέγιαν Μπλαζέφσκι, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του και σε συνδυασμό με τα κρούσματα απειθαρχίας του (κατά βάση παραβίαση ωραρίου), ειδοποιήθηκε ότι δεν υπολογίζεται από επίσημα χείλη.

Πηγή: maknews.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα