Άλλα έργα κάνουν να γίνουν πέντε και δέκα χρόνια (βλ. Δικαστήρια Βέροιας) και άλλα εκτελούνται «εν ριπή οφθαλμού». Ο λόγος για την γέφυρα στο Κτηνιατρείο της Βέροιας που ενώνει τις δύο όχθες του Τριποτάμου και διευκολύνει ακόμη καλύτερα την προσπέλαση προς τον συνοικισμό του Προμηθέα.


Η υλοποίηση του έργου αυτού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα επαληθεύει για άλλη μία φορά τον κανόνα «με τα χρήματα όλα γίνονται». Έτσι ο Δήμος, με τα 2,5 εκατομ. της δωρεάς και λίγα ακόμη που χρειάσθηκαν, κατασκεύασε ένα μεγάλο έργο που ίσως παρόμοιο δεν έχει εκτελέσει ποτέ.

Τα εγκαίνια του έργου, αρχική σκέψη της Δημάρχου ήταν να πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή, μετά όμως την γνωστοποίηση ότι στη Βέροια θα βρίσκεται αύριο Σάββατο η Ντόρα Μπακογιάννη για τα εγκαίνια του γραφείου του νέου κόμματος, και η οποία δήλωσε ότι επιθυμεί να επισκεφθεί στο γραφείο της τη Δήμαρχο, η δεύτερη ανακοίνωσε ότι τα εγκαίνια της γέφυρας θα γίνουν αύριο Σάββατο, ώστε να παρευρίσκεται και η κ. Μπακογιάννη, με την οποία η Δήμαρχος  έχει πολύ παλιά γνωριμία.

Χθες η κ. Ουσουλτζόγλου περιηγήθηκε και επιθεώρησε το έργο προκειμένου να διαπιστώσει -όπως και διαπίστωσε – ότι όλα είναι έτοιμα για την τελετή των εγκαινίων.

Πηγή: Εφημερίδα “Λαός” – laosver.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα