Αγανακτισμένοι πραγματικά ήταν προχθές βράδυ οι φοροτεχνικοί-λογιστές Ημαθίας, κατά τη γενική τους συνέλευση που έγινε στο καφέ Σερεμέτα της Βέροιας. Το βασικότερο θέμα που μπήκε τόσο από τον πρόεδρο της Ένωσής τους όσο και από το σύνολο σχεδόν των λογιστών ήταν η απίστευτη κατάσταση που αντιμετωπίζεται στα λογιστικά τους γραφεία από τις ασφυκτικές προθεσμίες που έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή των δηλώσεων.


Οι λογιστές εξέθεσαν τα προβλήματά τους από όλη αυτή τη διαδικασία και αποφάσισαν να ζητήσουν από το Υπουργείο, (συμπαρατασόμενοι και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία τους), την παράταση των ημερομηνιών υποβολής φορολογικών δηλώσεων, τονίζοντας ότι θέλουν να αντιμετωπίζονται ως συνεργάτες από το Υπουργείο και όχι ως αντίπαλοι. Το θέμα θα επανέλθει πάντως και σε επόμενη συνέλευση των φοροτεχνικών Ημαθίας που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 13 Απριλίου στη Βέροια.

Πηγή: εφημ. “Λαός” – laosver.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα