Το έργο της προσθήκης νέων αιθουσών του Γυμνασίου – Λυκείου Αγγελοχωρίου του Δήμου Ειρηνούπολης επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό, τον ανάδοχο του έργου και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Το έργο ήταν ενταγμένο στο υπό υλοποίηση πρόγραμμα σχολικής στέγης της πρώην Ν.Α. Ημαθίας που στόχο είχε την εξάλειψη των προβλημάτων έλλειψης αιθουσών σε όλο το Νομό και την ποιοτική αναβάθμιση των σχολικών κτιριακών υποδομών. 
Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ και αφορά την προσθήκη νέων αιθουσών διδασκαλίας και άλλων αναγκαίων νέων υποδομών στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ειρηνούπολης, αλλά και τον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος σχολικού κτιρίου. Παρών στη διάρκεια της επίσκεψης ήταν και ο Διευθυντής του σχολείου Νίκος Ουζουνίδης. Το έργο πρόκειται να εγκαινιαστεί μετά το Πάσχα.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα