Αυξημένη είναι το τελευταίο διάστημα εμφάνιση «εισαγόμενων» επαιτών και μικροπωλητών (παράνομους φυσικά) στη Βέροια, τόσο με εγχώρια, όσο και με αλλοδαπή προέλευση, όπως διαπιστώνει κανείς με μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Λίγο το… πνεύμα των ημερών του Πάσχα, λίγο η αύξηση του κόσμου που βγαίνει στην αγορά, λόγω γιορτών, αλλά και λόγω καιρού, τα άτομα αυτά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για τη δράση τους.
Δράση που σε κάποιες περιπτώσεις είναι αθώα και ακίνδυνη, σε άλλες περιπτώσεις όμως εγκυμονεί κινδύνους, καθώς πολλά είναι τα κρούσματα κλοπών που καταγγέλλονται στην αστυνομία.
Τουλάχιστον για τις μέρες μέχρι το Πάσχα, λοιπόν, καλό θα ήταν η αστυνομική παρουσία να αυξηθεί στο κέντρο της Βέροιας, όπως αντίστοιχα στο κέντρο της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, ειδικά τις ώρες που είναι ανοιχτή η αγορά και ο συγκεντρωμένος κόσμος είναι πολύς. 
Από την άλλη, η εφαρμογή των νόμιμων διαδικασιών για τις περιπτώσεις αυτές εκ μέρους της αστυνομίας, θα ήταν επίσης επιθυμητό, καθώς εικόνες όπως αυτή της φωτογραφίας (στο πάρκο Καρατάσου) μάλλον δεν ό,τι καλύτερο.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα