Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με τις απονομές, το 17ο ράλλυ Φίλιππος που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια με την συμμετοχή 38 πληρωμάτων απ’ όλη την Ελλάδα. Την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη κατέκτησαν οι ΚΥΡΚΟΣ – ΠΟΛΥΖΩΗΣ (MITSUBISHI EVO IX) με χρόνο 42:38:98, στην δεύτερη θέση οι ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ-ΜΑΧΑΙΡΑΣ (PEUGEOT 206 KIT CAR) με χρόνο 43:06:17 και στην τρίτη θέση οι ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ-ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (VW GOLF II GTI) της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας με χρόνο 43:11:86.


Ο αγώνας άρχισε την Κυριακή στις 10:30 το πρωί, με την εκκίνηση του 1ου αυτοκινήτου από την πλατεία ΕΛΗΑΣ παρουσία αρκετών θεατών δείχνοντας οτι την σωστή επιλογή της Λ.Α Βέροιας να μετακινήσει κατα 1 ώρα αργότερα το αγώνα.
Από τους 38 αγωνιζόμενους μόνο 29 αυτοκίνητα πέρασαν την γραμμή του τερματισμού. Τα 9 πληρώματα που δεν τερμάτισαν είναι οι ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΥΤΗΧΙΑΔΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΣΙΟΥΚΑΣ λόγο μηχανικής βλάβης, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΣΑΡΙΤΣΟΓΛΟΥ, ΤΟΨΗΣ ΠΑΝΤ. – ΤΟΨΗΣ ΣΤΕΦ., ΠΑΥΛΙΔΗΣ – ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗ παρέδωσαν καρνέ, ΖΙΩΒΑΣ – ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ οι οποίοι είχαν έξοδο με αποτέλεσμα να διακοπεί για περίπου 20 λεπτά η ειδική χωρίς όμως να τραυματιστεί κάποιος από το πλήρωμα, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΕΡΣΕΜΗΣ λόγο μηχανικής βλάβης, ΜΕΤΑΞΑΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΥ λόγο μηχανικής βλάβης και ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.

Πηγή: sportorama.gr – φωτογραφία: Παντελής Ζωγράφου, Ράδιο Ημαθία 9,73 fm
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα