Τη Δευτέρα 11/4 πραγματοποιήθηκε στο ΟΓΕΕΚΑ ‘Δήμητρα’ στο Μακροχώρι Βέροιας ενημέρωση από τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας – Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου των τοπικών εμπλεκομένων φορέων σχετικά με τα προληπτικά μέτρα που οφείλουν να λάβουν οι Δήμοι αλλά και οι πολίτες ώστε να υπάρξει όσο το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών. 

 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, Αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.
Η Διεύθυνση Υγείας ενημερώνει ότι η ρίψη οικιακών λημμάτων (προερχόμενα από κουζίνες, πλυντήρια, τουαλέτες κ.λπ.) στα αυλάκια όμβριων υδάτων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Η υπηρεσία θα προβεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε αυτοψίες και όπου εντοπιστούν τέτοιες παράνομες συνδέσεις θα εφαρμοστεί με αυστηρότητα ο Νόμος. 
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι μπορούν να ενημερώνονται από τους Δήμους και τη Διεύθυνση Υγείας για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την αντιμετώπιση των κουνουπιών.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα