Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ενημερώνει τους πολίτες ότι στα πλαίσια διαπίστευσης των Δημοσίων ΚΤΕΟ  και προκειμένου το Δημόσιο ΚΤΕΟ ΗΜΑΘΙΑΣ να σταθεί επάξια και ανταγωνιστικά στο νέο περιβάλλον που διαμορφώθηκε, έχουν ήδη αντικατασταθεί τα παλιά μηχανήματα με καινούργια σύγχρονα μηχανήματα (φρενόμετρο, αμορτισερόμετρο, συγκλισιόμετρο, φωτόμετρο, αναλυτές καυσαερίων).

Έτσι, ο συνδυασμός σύγχρονων μηχανημάτων και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει από την πολύχρονη εργασία πάνω στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, συνθέτουν υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Θα θέλαμε επίσης να γνωρίσουμε ότι οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται τα απαραίτητα παράβολα που απαιτούνται για τον τεχνικό έλεγχο από το ΚΤΕΟ και έτσι δεν χρειάζεται πλέον να πηγαίνουν στις κατά τόπους εφορίες.
Επίσης σε όχημα που υποβάλλεται σε Περιοδικό Τεχνικό Έλεγχο, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο έλεγχος καυσαερίων, το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.) επέχει θέση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.) με χρονική ισχύ ίση με αυτήν της Κάρτας.
Τέλος οι νέοι αριθμοί τηλεφώνου είναι 2331353900 και 2331353901.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα