Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι επιτέθηκε σε διαιτητή και επόπτη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού τοπικού πρωταθλήματος.


Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Νησέλι Αλεξάνδρειας, μεταξύ των ομάδων Νησέλι- Παλατίτσια, ο ειδικός φρουρός μαζί με άλλον έναν πολίτη εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας και βιαιοπράγησαν σε βάρος του διαιτητή του αγώνα και του επόπτη βοηθού του, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητικής βίας. Παράλληλα σε βάρος του ειδικού φρουρού διατάχθηκε με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.). 

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα